Vi sätter rätt människor i arbete
Human Network är en professionell personalpartner som hjälper företag och organisationer att stärka sin konkurrenskraft via ett noggrant rekryteringsarbete. Vi gör oss en bild av nästa medarbetares kravprofil, skannar av vårt nätverk, analyserar utbudet och lämnar förslag på kandidater med lämpliga egenskaper. Givetvis finns vi med som ett stöd genom hela processen.

God personkännedom – ännu en fördel
Vårt arbete med karriärcoachning och omställningsprogram på individnivå ger oss fördelar även i rekryteringsarbetet. Nära kontakter med kvalificerade arbetssökande och god personkännedom gör det lättare att matcha rätt individ mot rätt arbetsplats. Personligheten är viktig ­– vi matchar alltid sökande mot blivande arbetskamrater för bästa resultat. Denna noggrannhet är en bidragande orsak till att våra kunder så gärna kommer tillbaka.

Lediga tjänster – Ny karriär
Under Lediga tjänster kan du söka våra lediga tjänster via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Kom gärna in med en spontanansökan till oss! Vi kommer att bekräfta att vi har tagit emot ditt CV och personliga brev med uppgifter om dina framtidsplaner. Vi kommer därefter att kontakta dig när vi har ett rekryteringsuppdrag som passar din kompetensprofil. Dina uppgifter är självklart konfidentiella!

Kontakta Oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search