Varje rekryteringsuppdrag är unikt. Därför erbjuder vi olika typer av rekryteringstjänster: helrekrytering, rekryteringsstöd, platsannonsering och searchuppdrag. Gemensamt för alla våra tjänster är att de är prisvärda och effektiva – och präglas av hög servicegrad och kvalitet. Utgångspunkten är alltid att vi lyssnar av behoven, därefter hjälper vi ditt företag med hela eller delar av rekryteringsprocessen enligt överenskommelse.

Helrekrytering
Som namnet antyder innebär den här tjänsten att vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till avslut. I arbetet ingår bl.a. annonseringsplan, urvalsprocess, förberedande intervjuer, djupintervjuer, referenstagning och skriftlig presentation av de mest intressanta kandidaterna.

Rekryteringsstöd
En tjänst för kunder som vill spara tid och koncentrera sig på sin egen verksamhet. Här sköter vi hela den tidskrävande processen från annonsering, urval och inledande kontakter fram till förslag på lämpliga kandidater. Kunden står själv för slutintervju och referenstagning, men vi följer upp och skickar svar till alla ansökanden.

Platsannonsering
Den här tjänsten är för dig som har resurser att själv sköta rekryteringen, men som vill ha hjälp i det inledande skedet. Vi upprättar tidplan och väljer ut relevanta annonskanaler, svarar på frågor från arbetssökanden och gallrar ut de mest intressanta kandidaterna. Resten sköter du på egen hand.

Searchuppdrag
Här handlar det om att på ett strukturerat sätt hitta en ny och viktig medarbetare. Utifrån en detaljerad kravspecifikation genom för vi en diskret urvalsprocess som resulterar i att ett begränsat antal intressanta kandidater identifieras och kontaktas. Tjänsten omfattar även referenstagning och lämplighetsbedömning av huvudkandidat.

Kontakta Oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search