Rekryteringshjälp

Söker du den perfekta kandidaten för ditt företag? Human Network kan hjälpa dig. Med över 450 framgångsrika rekryteringsuppdrag sedan 2012 har vi enastående erfarenhet av att leverera de bästa personallösningarna till företagskunder i hela Sverige – från Malmö upp till Luleå.

Vårt erbjudande

Vi förstår att varje rekryteringsuppdrag är unikt, och vi erbjuder därför en rad olika tjänster som passar dina behov:
Helrekrytering
Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen, inklusive annonseringsplan, urval, intervjuer, referenstagning och presentation av kandidater.
Rekryteringsstöd
Vi tar hand om den tidskrävande processen med annonsering, urval och kontakt med kandidater. Du står själv för slutintervju och referenstagning.
Platsannonsering
Vi hjälper dig att välja relevanta annonskanaler och gallra ut de mest intressanta kandidaterna.
Searchuppdrag
Vi hittar diskret och strukturerat de bästa kandidaterna utifrån dina kravspecifikationer, inklusive referenstagning och lämplighetsbedömning av huvudkandidat. Varje tjänst är prisvärd och effektiv med hög servicegrad och kvalitet. Vi anpassar oss till dina behov och hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen.
Vår fördel
Vi har god personkännedom genom vårt arbete med karriärcoachning och omställningsprogram på individnivå. Detta gör att vi kan matcha rätt individ mot rätt arbetsplats och säkerställa en bra matchning mellan sökande och blivande arbetskamrater. Vår noggrannhet och personliga service är en av de främsta anledningarna till att våra kunder återkommer till oss gång på gång. Vill du veta mer om våra rekryteringstjänster? Kontakta oss så återkommer vi skyndsamt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt person för ditt företag.